9. června 2011

Chci jedině tebe - Cecily von Ziegesar

http://knihy.abz.cz/imgs/products/img_224957_main.jpg
Konec školního roku se blíží a všichni netrpělivě čekaji na dopisy z vysokých. Kdo se dostal všude a kdo bude muset nastoupit do vojenského programu?

Vanessa v parku natáčí dokument. Blair a Serena si dávají spicha, aby společně otevřely dopisy ze škol. Serena se dostala všude, B jen na Georgetown. Její milovaný Yale ji má na seznamu náhradníků. Serenu na Yale vzali rovnou, takže je na ni B naštvaná.

B jede na prohlídku Georgetownu, školy kterou považovala jen za náhradní řešení. Do parády si ji vezme parta peroxidek, které mají něco jako sesterstvo panennských štětek. Od nich se B taky odzví, že na Yale vzali a Nata. Takže se na něj taky naštve.

Serena se zatím stihne zamilovat do všech jejích tří průvodců - na Brownu, Harwardu i Yale - takže se nemůže rozhodnout kam po prázdninách nastoupit.

Dan se na večírku stane rockovou hvězdou díky jeho vlastním básním.

No kolem a kolem, prostě nic moc. Po těch všech nadpřirozenostech tohle prostě není nic pro mně. Největší problém jaký všichni řeší jsou vlasy a kluci. Prostě geniální. A největší perla je ta jinost postav oproti seriálu. Chuck má opici jménem Cukřenka a chová se jak gay. Vanessa je plešatá a nosí glády. A Aaron je dredatej.

Nedoporučuju číst nikomu, kdo nemá našprtané všechny módní návrháře na světě podle barvy jejich obočí.

Žádné komentáře:

Okomentovat