9. června 2011

Probuzený milenec - J. R. Ward

http://data.knizniweb.cz/book/016/281/0162810/medium.jpg
Upíři už dlouhá léta válčí s bezduchými, nesmrtelnými lovci, kteří slouží Omegovi. Už na konci minulého dílu zajali bezduší Bellu. Upírku, kamarádku Marry a ženu, která se Zsadistovi začíná dostávat pod kůži.

Zsadist je jako posedlý potřebou najít Bellu, kterou pan O drží v přesvědčovacím centru. Upíři nemají potuchy o tom, jestli je Bella vůbec naživu a už vůbec nemají ponětí, kde je zavřená. Dozví se to až díky civilostovi, kterého pan O přinesl Belle na jídlo. Když ho pouštěla, slíbil jí, že se pro ni vrátí. Ale udělal něco mnohem rozumnějšího. Zavedl k lesní chatě Bratrstvo v čele s pološíleným Zsadistem. Když po západu slunce bezduší centrum opouštějí, upíři se vlámou dovnitř a Bellu osvobodí.

Zsadist začína projevovat vysoce majetnické sklony. Vrčí na každého kdo se jen podívá jejím směrem. Ale je tu menší problém. Bellu miluje i Phury, Zsadistovo dvojče. Jeho srdce krváci nejen pro ni, ale pro jeho bratra, který už po několik staletí žije trochu jiným stylem. Krmí se pouze od lidských prostitutek a za jediné potěšení považuje zabíjení bezduchých.

Dokáže ho Bella probudit z otupělosti a probojovat se do jeho srdce? Nebo se může dočkat jen odmítnutí? Každopádně postelových scén, ve kterých spočítá hlavní Zsaďoušův problém, se rozhodně dočkáme.

Zsadist je můj nejoblíbenější člen bratrsva, hned v závěsu s Rhagem. Je přirozené, že se mi jeho díl zatím líbil ze všech tří nejvíc. Osobně mně dost zajímá jak to dopadne s Butchem. A s Vishousem - poté co Phury naznačil, že je V na chlapy.

Nejspíš už vás moje slzy přestávají překvapovat (jestli někde uslyším, že jsme změkla, utrhnu vám hlavy a donutím vás je sníst) na konci zase nějaká upápla. To co udělal Phury bylo sice vysoce debilní, ale bylo to krásné, stejně jako následující záchranná akce. /SPOILER/Zabití Wellsie mně dostalo. Byla mi strašně sympatická, hlavně tím, jak se chovala k Johnovi. Vážně mně zajímá, jestli se Tohr ještě objeví a doufám, že jo, protože bez něj už by to nebylo ono. A to že umřela i Sarelle byl fakt konec. A to jsme si myslela že ona a John by mohli být v dalším díle./SPOILER/

Úplně nejdojemnější byl ale ten konec. Knížky o Bratrstvu jsou jednou z mých TOP sérií. Jsme ráda, že další díly budou vycházet tak brzo a rychle po sobě, protože už se nemůžu dočkat.

Žádné komentáře:

Okomentovat