9. června 2011

Incubovy sny - Laurell K. Hamilton

http://www.clarkesworldbooks.com/images/large/0425198243.jpg
Vždycky to může být horší. Nevěříte? Věřte.

Uprostřed Larryho a Tamyiny svatby je Anita zavolána k vraždě prostitutky. Objeví několik upířích kousnutí ale žádné stopy, které by naznačovaly, kdo je vrah. Tedy kromně toho že je to banda upírů, kteří nepatří Jean-Claudovi. Anita je sice skálopevně přesvědčená, ale jsou tu někteří lidé, kteří to považují za komflikt zájmů. Chodí přece s Vládcem města.

Ale ani vyšetřování vraždy ji neuchrání od slíbeného tance s Nathanielem. Nathaniel doráží a poté co ho Anita odmítne, utíká ven. Následuje rozhovor s Jasonem, jedinýmmužem, od kterého si Anita nechá kázat o svém milostném životě a nenaštve se za to.A taky že dostane kvůli Nathanielovi pořádnýho zdrba. A ještě si zvládne všimnout hádky mezi Ronií a Louiem.

Jede domů pevně rozhodnutá jít s Nathanielem na poslední metu. A když se na scéně objeví Damian, přibere ho do party. Jenže shodou nešťastných náhod dá Anita Damianovi čtvrté znamení a kolektivně odpadnou.

Možná by to nebylo tak zlý, kdyby se všichni neprobudili za východu slunce a Damian se z toho nezbláznil. Upíři jsou ve dne mrtví. Ale vysvětlete mu, že nehoří. Při pokusu o zpacifikování je Damian všechny kolektivně dobije a kdyby se na scéně neobjevil Richard, nejspíš by z nich ze všech zvyla jen hromádka hadrů. A čím uklidníte svého znovuzblázněného upírského služebníka? Anita si Damiana znovu připoutá a následně s ním má přede všemi (což zahrnuje i Richarda) sex.

Po malém představení v kuchyni a polopsychoanalýze jede Anita do práce. Po náletu Ardeur je ale ohrožena nejen Anitina profesionální pověst.

Jaké nové síly přinese vešm zúčastněným nový triumvirát? A dokáže Anita chytit sériové vrahy před tím, než bude počet obětí moc vysoký?

Každý kdo občas zavítá na můj blog určo ví, že jsem Anitofil. Léčení nepomáhá. Tenhle díl byl jeden z nejprosexovanějších, jaké jsem kdy četla. Jedinej kdo mi tady chyběl byl Asher a Edward. Mimochodem, tohle je jedinej díl, ve kterým Anita nerozsekala všechny špatňáky, coš docela čučím. Jsem si jistá, že tímhle to ještě nezkončilo a že v některém z dalších dílů je dorazí. Další díl bude vydanej za 10 dní a... Uááá... Já se nemůžu dočkat:D

Žádné komentáře:

Okomentovat